Door: Drs. Richard Ridder

Hallo daar!

Dit artikel is speciaal voor jou geschreven – als jij ook iemand bent die heel vaak een opgezette of opgeblazen buik heeft.

Veel Nederlanders hebben bijna dagelijks last van een opgeblazen buik; en alle klachten die daar aan gepaard gaan. Deze klachten kunnen best hevig zijn – en worden vaak erger naar mate van tijd.

Soms hebben we het hier ook over een chronische klachten .  

De hele dag een harde bolle buik, kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je minder lekker in je vel zit... maar ook kan het zorgen voor chronische vermoeidheid en zelfs heftige migraine. Zo leidt het op ten duur dus vaak tot slechtere prestaties op het werk.

Verder is het erg moeilijk om te genieten van leuke afspraakjes... dates...of van intieme momenten, wanneer je een keiharde bolle buik hebt die maar niet weggaat.

Wat jouw persoonlijke situatie ook is, we hebben het over een probleem gewoon opgelost moet worden. ELKE DAG EEN HARDE BOLLE BUIK IS NAMELIJK NIET ‘NORMAAL.’

Je hoeft geen genoegen te nemen met de ontwetendheid van je dokter of diëtist.  

...Bovendien kan niets doen ook gevaarlijk zijn voor je gezondheid.

Heb jij een Chronisch Opgeblazen Buik?

Natuurlijk is het altijd een goede zaak om je dokter op te zoeken; om de oorzaak van je klachten te achterhalen. Ik zal je dus ook altijd aanraden om dat meteen te gaan doen.

Dat gezegd  te hebben, de specialisten en diëtisten weten ook vaak niet wat er aan de hand is. Het traject dat deze mensen je voorleggen duurt meestal jaren – en is niet effectief.  Ook kan dit behoorlijk prijzig worden.

Een goede specialist vraagt in ieder geval of jij veel last hebt van de volgende klachten:

Heb jij vaak last van de hierbovenstaande klachten?...dan is het vrijwel zeker dat je een darm of maagaandoening hebt. Een opgeblazen buik is een van de meest voorkomende symptomen van.  

Wat is een Opgeblazen Buik Precies?

Een opgeblazen buik is dus niet een ziekte...of aandoening...maar een symptoom. Dat betekent, dat er een onderliggende oorzaak is voor de gasvorming die uiteindelijk je buik opblaast.

Dit klinkt serieus... maar dat hoeft niet per se zo te zijn.

Toch is het erg belangrijk dat je gaat achterhalen wat het is...want je kan het zien als een waarschuwing.

Je lichaam kan namelijk ergens niet tegen...en daarom vormt er buitengewoon veel gasvorming. Hierdoor wordt je buik hard en bol.

Maar WAAROM blaast je buik dan op?

Het kan aan je voeding liggen...maar het kan ook mentale oorzaken hebben; bijvoorbeeld stress of zenuwen.

Wat het precies is kan heel moeilijk te peilen zijn – omdat er soms meerdere dagen vertraging zit tussen de oorzaak, en het gevolg van een opblazende buik.

Gedurende de jaren heen ben ik erachter gekomen dat er bijna 20 mogelijke oorzaken zijn van een opgeblazen buik.

Om te beginnen heb ik een aantal feiten op een rij gezet:

 

5 Feiten Die Je Absoluut Moet Begrijpen om Van Je Opgeblazen Buik Af Te Komen

 

Kom Ik Ooit Van Mijn Klachten Af?

Ik heb goed nieuws..en misschien minder goed nieuws:

Het goede nieuws: er is zeker een oplossing.

Het minder goede nieuws: Omdat er zo veel mogelijke oorzaken zijn, kan het lang duren voordat je weet waarom jouw buik zo opblaast... Dit proces kan misschien wel maanden... en waarschijnlijk  zelfs jaren duren.

Bovendien loop je het gevaar dat je klachten aanhouden...of erger worden.

Maar gelukkig kan het ook sneller. Ik heb het werk namelijk al voor je gedaan.

Ik heb een proces ontwikkeld, waardoor je al je buikklachten binnen no-time verleden tijd zijn.

Dit programma heet het "Buikproblemen Opgelost".

En vergis je niet: met mijn programma zal meteen resultaat zien.

Zolang je mijn programma volgt, en precies doet wat ik je vertel, zal je vanaf de eerste dag geen opgeblazen buik meer krijgen.

Toch gaat het hier om een serieuze transformatie gaat. Je moet volhouden.

Daarom moet je ook echt serieus zijn over het oplossen van je klachten...en ook doen wat ik je vertel. 

Natuurlijk heb ik heel af en toe nog ook nog wel wat gasvorming...maar dat heeft iedereen. Dat is namelijk het resultaat van een gezonde stofwisseling.

Laat ik duidelijk zijn: Mijn buik blaast niet meer op. Die harde bolle buik is van de verleden tijd.

Ik wordt nooit meer verrast door een opgeblazen buik. En ik heb ik niet langer last van de sloomheid...energie inzinkingen...hoofdpijn en duizeligheid die ik jaren geleden wel had.  

Het heeft lang geduurd...maar toen ik uiteindelijk dichter bij de waarheid kwam ging het heel erg snel.

 

Buikproblemen Opgelost

Mijn boek “Buikproblemen Opgelost” bevat alle kennis, informatie en praktische tips die je ooit nodig zou kunnen hebben om dit gedeelte van je leven voor eens en altijd achter je te laten.

 

Wat Je Kunt Verwachten

Een Aantal Punten Die Je Zult Vinden In Mijn Receptenboek

De 12 interne en 7 externe oorzaken van een opgezette of opgeblazen buik

Een 100% effectief stappenplan – waardoor jij binnen no-time precies weet hoe jouw lichaam reageert op bepaalde voeding en andere prikkels...

De 6 dingen die het probleem erger maken en je te allen tijde moet voorkomen

8 veel voorkomende symptomen van een opgezette buik

7 concrete en kant-en-klare oplossingen voor je buikproblemen

En veel, veel en veel meer...

350+ Tevreden klanten Zijn Al Verlost Van Hun Buikproblemen

4 Tijdelijk Gratis Bonussen:

Gezonde Buik Receptenbijbel (met 100+ recepten!)

De eerste bonus is gelijk een MONSTER bonus. In dit receptenboek ontdek je meer dan 100 overheerlijke recepten die in lijn staan met de voedingsadviezen die ik in mijn "Buikproblemen Opgelost" geef.

Je kunt dus kiezen uit een hele reeks van lekkere recepten waarbij je je buikklachten direct drastisch verlaagt.

Deze bonus heeft op zichzelf al een even grote waarde als mijn "Buikproblemen Opgelost" ebook.

Normale prijs €50

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

12 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam

De meeste gezondheidsadviezen zijn waardeloos. Ze zijn achterhaald of werken slechter dan dat de deskundigen ons proberen wijs te maken.

Met deze 12 richtlijnen creëer je een slank en gezond lichaam en met blijvend resultaat.

Normale prijs €10

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

10 Gezonde Toetjes

In de Gezonde Buik Receptenbijbel staan al enkele toetjes, maar in deze bonus geef ik je nog een aantal gezonde maar toch zeer lekkere desserts.

Met deze toetjes is kans op buikklachten te verwaarlozen en op die manier kan je dus alsnog genieten.

Normale prijs €10

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

30 Gezonde Tussendoortjes

Heb je zin in tussendoortjes maar weet je niet wat wel en niet zorgt voor je buikklachten?

In de bonus vind je 30 heerlijke tussendoortjes met ingrediënten die je gezondheid bevorderen. Ook krijg je vele variatie tips.

Normale prijs €10

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Samenvattend

Buikproblemen Opgelost

Alle kennis, informatie en praktische tips die je ooit nodig zou kunnen hebben om dit gedeelte van je leven voor eens en altijd achter je te laten.

Normale prijs €50

Tijdelijke Actieprijs €39,97

4 Tijdelijk Gratis Bonussen

 

Normale prijs €80

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Totaal € 39,97

Nu durf ik gewoon mijn mooie jurken aan te doen als ik uit eten gaan. Ik krijg in ieder geval niet meer vraag over hoe lang ik al in verwachting ben...

- Annie (56)

De hele dag een harde buik is niet normaal – dat heb ik wel geleerd nu. Heerlijk dit! Ik heb nooit meer een opgeblazen gevoel gehad!

- Erik (30)

Plaats NU Je Bestelling Om DIRECT Te Downloaden
Normale Prijs € 110, - Tijdelijk € 39,97-

Waarom Mijn Programma Ook Voor Jou Zal Werken

Het is inmiddels meer dan 10 jaar geleden dan ik mijn eerste voedingspraktijk opende. Ik hielp in het begin vooral mensen met allergieën, en speciale voedingsbehoeften. 

Vooral de laatste jaren kreeg ik steeds vaker mensen langs met dezelfde soort buikklachten. Toen ik op een dag meer dan 3 mensen op bezoek had met klachten over een ‘opgeblazen buik’ was de maat vol: Ik besloot een boek te schrijven.

Dit boek heb ik des tijds geschreven met als doel om zo veel mogelijk mensen met een chronisch opgeblazen buik te helpen. Zo hoefde ik ook niet iedere dag hetzelfde verhaal te houden.

Dit boek bevat alle kennis die ik de afgelopen 10 jaar heb verzameld door middel van  lezen...experimenteren...en het interviewen van tientallen mensen.

Inmiddels heb ik dus behoorlijk wat jaren ervaring in het helpen van mensen met problemen op het gebied van voeding, dieet en gezondheid.  

Mijn boek “Buikproblemen Opgelost”  bevat alle kennis, informatie en praktische tips die je ooit nodig zou kunnen hebben om dit gedeelte van je leven voor eens en altijd achter je te laten. 

 

Garanties Buikproblemen Opgelost

Niet goed, Geld terug

Ik ben ervan overtuigd dat dit je met dit ebook gaat afrekenen met al je buikproblemen. Hierdoor zal je je weer lekker in je vel gaan voelen. Ik ben er zelfs zo erg van overtuigd dat je dit ebook volledig RISICOVRIJ kunt proberen. Als je het ebook leest en je bent niet overweldigd om welke reden dan ook, stuur mij dan een mailtje en je krijgt DIRECT het complete bedrag teruggestort!

60 Dagen Uitproberen

Als je het ebook waardevol vindt, houd je het. Als je niet tevreden bent, om welke reden dan ook, laat mij dat dan weten binnen de 60 dagen en ik stort direct je geld terug op je rekening. Geen vragen, geen moeilijkheden. Gewoon je geld terug tot op de laatste cent.

Binnen 1 Minuut DownloadeN

Als je hier beneden op de 'Voeg toe aan winkelwagen' link klikt, ga je naar een beveiligde bestelpagina. Daar kun je je e-mailadres en betaalmethode kiezen. Na betaling kun je direct het gehele pakket downloaden naar je computer. Ik wil je graag helpen om eindelijk af te rekenen met die vervelende buikproblemen!

Ja Richard, Ik Wil Gebruik Maken Van Het Aanbod En Ontvang Direct Toegang Tot Het "Buikproblemen Opgelost" En Alle Extra's!

De 12 interne en 7 externe oorzaken van een opgezette of opgeblazen buik

De 6 dingen die het probleem erger maken en je te allen tijde moet voorkomen

7 concrete en kant-en-klare oplossingen voor je buikproblemen

klik nu meteen op onderstaande knop...

klik hier om de Buikproblemen Opgelost

Te Bestellen + Alle Tijdelijk Gratis Bonussen